Bemutatkozunk

Hivatalos adataink

Cégnév:     B-Profinance Bt.
Székhely:  1101 Budapest, Salgótarjáni út 57/B.

Tel:            06-70/455-8400 / 06-70/455-8401
Fax:           06-70/908-5847
Email:        info@bprofinance.hu

Adószám:  21081826-2-42    Cégj.sz.:  01-06-744383

A vállalkozás vezetője: Varga Gabriella
Mérlegképes könyvelő, PM azonosító: 165390

A B-Profinance Bt az APEH által igazoltan köztartozásmentes cégként működik.

 

Magunkról

A B-Profinance Bt-t 2001-ben két magánszemély alapította azzal a céllal, hogy évtizedes könyvelési, számviteli, cégalapítási, rendszerszervezői téren szerzett tapasztalatát felhasználva, azt továbbadva saját partneri kört alakíthasson ki.

Kezdetben a cég néhány ügyféllel indult, külön anyagi forrást nem különített el arra, hogy reklámozza saját magát. Erre nem is volt szükség, hiszen korrekt munkavégzésének és megbízhatóságának híre "szájról-szájra" terjedt, így szinte magától, évről évre bővült és bővül a mai napig az ügyfélköre. A bővülő partneri kör teljes körű kiszolgálása érdekében mára külső munkatársak segítségét is igénybe veszi.

 

Hitvallásunk

Talán nem szokványos egy erőteljes piaci versenyben létező vállalkozástól, hogy bizonyos "régimódi" elvekhez tartja magát és ezt közzé is teszi, de azt gondoljuk, hogy kis cégként igenis érdemes bizonyos szilárd alapokhoz ragaszkodnunk.

Mi - a társaság tulajdonosai - mindig is szerettük volna közös elveinket kiterjeszteni, elfogadtatni külső környezetünkkel. Mindezt tesszük azért, hogy nyugodt lelkiismerettel és világos, átlátható szabályok között élhessük mindennapjainkat.


Szeretnénk hangsúlyozni azon véleményünket, hogy tevékenységünk végzése során fontos, hogy:

  • Ügyfeleinkkel bizalmi légkör alakuljon ki,

  • Ügyfélkapcsolataink kialakításakor hosszútávú együttműködést célozzuk meg,

  • Gondolkodjunk közösen a megoldásokon,

  • Bizalom és megbízhatóság mind az a cégünk, mind az ügyfelünk részéről, amely ha nem biztosított, akkor inkább "lemaradunk, kimaradunk" az adott megbízásból.


    Vissza az oldal tetejére